➔ Aplica acum!

Refund Policy 

Dorim să vă asigurăm de satisfacția deplină cu privire la achiziția programelor noastre educaționale. Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dvs., vă oferim posibilitatea de a solicita o rambursare în următoarele condiții:

Eligibilitate pentru rambursare:

Puteți fi eligibil pentru o rambursare dacă îndepliniți următoarele condiții:

- Ați participat la cel puțin 10 apeluri săptămânale legate de programul pe care l-ați achiziționat.

- Nu ați făcut progrese în program care depășesc 20% în decurs de 30 de zile de la data de începere a programului.

Cum să solicitați o rambursare:

Pentru a solicita o rambursare, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] în decurs de 30 de zile de la data de începere a programului.

În email-ul dvs., vă rugăm să furnizați dovada participării dvs. la apelurile săptămânale și dovezi ale progresului pe care l-ați făcut în program. Vom examina cererea dvs. și vom răspunde în decurs de 7 zile lucrătoare.

Procesul de rambursare:

Dacă cererea dvs. de rambursare este aprobată, vom emite o rambursare către metoda originală de plată. Vă rugăm să rețineți că rambursările pot dura până la 14 zile pentru a fi procesate. Ne rezervăm dreptul de a refuza o rambursare dacă considerăm că nu ați îndeplinit cerințele de eligibilitate.

Nicio rambursare pentru produse digitale: Vă rugăm să rețineți că nu oferim rambursări pentru niciun produs digital, cum ar fi cărți electronice sau cursuri digitale, cu excepția cazului în care este specificat altfel.

Modificări ale politicii de rambursare: Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza politica noastră de rambursare în orice moment, fără notificare prealabilă. Continuarea utilizării site-ului web și a programelor noastre după orice astfel de modificări constituie acceptarea dvs. a noii politici de rambursare.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de rambursare, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] .

Situatii frecvente:

Pentru a fi eligibil pentru o rambursare pentru unul dintre produsele noastre digitale, progresul dvs. nu trebuie să depășească 20% în decurs de 30 de zile și trebuie să fi participat la cel puțin 10 apeluri săptămânale

Nu puteți finaliza întregul program și apoi să solicitați o rambursare după câteva luni.

Suntem încrezători că veți avea suficient conținut și informații pentru a lua o decizie cu privire la menținerea sau nu a produsului.

Echipa noastră poate accesa cu ușurință progresul realizat de un membru pentru orice produs digital pe care îl vindem.

Sunteți eligibil pentru o rambursare de doar 10 zile dacă ați achiziționat un produs digital prin intermediul unui link de afiliat de la cineva care este înregistrat în programul nostru de afiliere. Aceasta se datorează faptului că plătim afiliaților noștri lunar, astfel încât nu putem plăti o comision completă unuia dintre afiliații noștri dacă persoana pe care au redirecționat-o către noi solicită o rambursare.

În cele mai multe cazuri, nu veți avea nimic de-a face cu a doua situație. Aceasta se aplică doar dacă un prieten sau cineva pe care îl cunoașteți vă recomandă unul dintre produsele noastre digitale și achiziționați ceva prin link-ul lor.

În acest moment, acestea sunt cele două lucruri importante pe care trebuie să le știți despre politica noastră de rambursare.

Pentru a solicita o rambursare, pur și simplu trimiteți un email la [email protected] cu numele dvs., cererea de rambursare și motivul pentru rambursare.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți să solicitați o rambursare, nu ezitați să ne contactați.

IMPORTANT: După procesarea rambursării, toate datele dvs. vor fi șterse permanent, iar accesul la serviciile noastre vă va fi interzis pe viață.

Avem mii de studenti de succes și suntem deplin încrezători că sistemele noastre funcționează, mai ales când sunt implementate și există practică.

Oferim întregul suport necesar și punem la dispoziția membrilor noștri antrenori și consilieri pe care îi pot utiliza 24/7.

Dorim să oferim studenților noștri cea mai bună comunitate, motiv pentru care nu ii acceptăm înapoi pe cei care renunță la visurile lor.